Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

Suomalaisperheeltä puuttui toimiva vessa – koti koki hurjan muodonmuutoksen

Remonttipiiskuri auttoi Larjovuoren perhettä saamaan kotinsa kuntoon. 

VIDEO: Tältä Larjovuoren kotona näytti ennen remonttipiiskurin saapumista

Remonttipiiskuri on uutuussarja, jota luotsaa Perttu Sirviö. Ohjelmassa autetaan suomalaisperheitä saamaan keskenjääneet kotiremonttinsa kunnialla maaliin. Sarjan viimeisimmässä jaksossa tiistaina 12. kesäkuuta Sirviö tiimeineen matkusti Hämeenlinnaan Larjovuoren perheen kotiin. Sarja nähtiin kello 20 MTV3-kanavalla.

Larjovuoret asuvat 1980-luvulla rakennetussa omakotitalossa. Rakennusinsinöörinä työskentelevä Carita Larjovuori osti talon kahdeksan kuukautta sitten ja alkoi remontoida kotia omin voimin. 

Talossa oli aiemmin tupakoitu sisällä, jonka vuoksi kaikki pinnat piti uusia. Vessa on yhteydessä viemäriin, mutta vesi ei kulje pönttöön asti. Siksi vessassa käydessä huuhteluvesi pitää käydä hakemassa ämpärillä kylpyhuoneesta. Keittiössä ei ole lavuaaria saati tiskikonetta, joten tiskit pestään kylppärissä. Ajoittain kylpyhuone on toimittanut myös makkarin virkaa. 

Remonttipiiskuri tiimeineen pisti kodin aivan uuteen uskoon. Katso alta kuvia lopputuloksesta!

Tältä Larjovuoren perheen kodissa näyttää nyt: 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme