Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

Uutuussarjassa suomalaiskotien remontit viimeistellään

Remonttipiiskuri-ohjelma starttaa MTV3-kanavalla tiistaina 22.5. alkaen klo 20.

Remonttipiiskuri Perttu Sirviö ottaa komennon ja auttaa suomalaisperheitä saamaan kesken jääneet kotiremontit valmiiksi toukokuusta alkaen. Remonttien edistyessä ohjelmassa nähdään konkreettisesti, miten suomalaisperheiden elämänlaatu samalla paranee.

On aika kutsua Remonttipiiskuri paikalle!

Suomen kodit ovat täynnä iänikuisia tee se itse -remonttiprojekteja, jotka jäävät todella usein pahasti vaiheeseen. Haukataan liian iso pala, kohdataan vastoinkäymisiä tai ei alkuunkaan tiedetä mitä ollaan tekemässä. Vitsien vähetessä, narinan lisääntyessä ja pinnan kiristyessä on aika kutsua Remonttipiiskuri paikalle!

Vanha kunnon BB-Perttu, rakennusalan rautainen ammattimies ja Big Brotherin voitostakin tuttu Perttu Sirviö työryhmineen saapuu ottamaan remonteista aikaansaavan komennon. Toisin kuin useimmissa sisustus- ja remontointiohjelmissa, asukkaat eivät pääse vain odottamaan valmista lopputulosta, vaan tulevat tekemään töitä remonttipiiskurin tiukasti valvovan silmän alla.

Remonttipiiskurin vierailun jälkeen koko perheen ei enää tarvitse nukkua samassa sängyssä, toinen perhe saa vihdoin muuttaa takaisin rakkaaseen kotiinsa ja kolmannessa päästään lopultakin oman saunan löylyihin. Parisuhdekin piristyy, kun romukasat katoavat!

MTV:lle Remonttipiiskurin tuottaa Solar Republic Oy.

Remonttipiiskuri MTV3-kanavalla ja Katsomossa tiistaisin 22.5. klo 20 alkaen. Katsottavissa myös C Moren suoratoistopalvelussa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme