Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

Vesivahingosta alkanut remontti venyi suomalaisperheellä vuosien operaatioksi – katso upea lopputulos!

Pasi Hovi ja Johanna Ek-Hovi perheineen joutuivat muuttamaan evakkoon remontin tieltä. Muutaman kuukauden remontti venyi ja lopulta koti oli vuosia tyhjillään. 

VIDEO: Tällainen Hovin perheen kodin alkutilanne oli

Remonttipiiskuri on Perttu Sirviön luotsaama ohjelma, jossa alan ammattilaiset auttavat suomalaisperheitä saamaan kesken jääneet kotiremontit valmiiksi. Sarjan tuoreimmassa jaksossa tiistaina 29. toukokuuta MTV3-kanavalla matkattiin Loviisaan Johanna Ek-Hovin ja Pasi Hovin luokse.

Perheen 1950-luvulla rakennettu talo joutui remonttiin, kun kylpyhuoneessa tapahtui vesivahinko. Perhe pakeni remonttia vuokra-asuntoon. 

Remontin oli määrä kestää neljä kuukautta, mutta kuukaudet venyivät neljäksi vuodeksi. Vuosien varrella remontti levisi kylppäristä muualle kotiin, eikä yksikään huone ollut käyttökelpoinen. 

Sirviö tiimeineen laittoi hihat heilumaan ja auttoi Hovin perhettä remontin kanssa. Tiimi laittoi kuntoon niin kylpyhuoneen, keittiön, olohuoneen kuin vanhempienkin makuuhuoneenkin.

Katso alta kuvia remontoidusta talosta! 

Remonttipiiskuri tiistaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme