Mainos
Mainos
Remonttipiiskuri
MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20
Lisätiedot

Herätys Suomen tee se itse -miehet ja -naiset. Pääsikö käymään niin, että remontti jäi kesken?

Nyt olisi apua tarjolla! Remonttipiiskuri Perttu Sirviö työryhmineen ottaa komennon ja kotonasi alkaa vihdoin tapahtua. 

Remonttipiiskuri

Vesivahinko ajoi viisihenkisen perheen evakkoon – neljän kuukauden remontti venyi vuosien piinaksi

Johanna Ek-Hovin ja Pasi Hovin perheen koti on ollut tyhjillään neljän vuoden ajan.

VIDEO: Tällainen on Hovin perheen kodin lähtötilanne

Remonttipiiskuri on Perttu Sirviön luotsaama ohjelma, jossa alan ammattilaiset auttavat suomalaisperheitä saamaan kesken jääneet kotiremontit valmiiksi. Sarjan seuraavassa jaksossa tiistaina 29. toukokuuta MTV3-kanavalla. matkustetaan Loviisaan Johanna Ek-Hovin ja Pasi Hovin luokse.

Viisihenkinen perhe osti 1950-luvulla rakennetun talon vuonna 2008 ja muuttivat sisään juuri ennen juhannusta. Perhe asui talossa muutaman vuoden, kunnes kodin kylpyhuoneet tulivat tiensä päähän vesivahingon vuoksi. Pienten lasten kanssa remontin keskellä asuminen olisi ollut mahdotonta, joten perhe lähti evakkoon.

Perheen oli tarkoitus asua vuokralla neljän kuukauden ajan. Nyt evakkoa on kestänyt jo neljä vuotta, eikä asunto ota valmistuakseen. Vuosien varrella remontti laajentui kylpyhuoneista koko talon laajuiseksi.  

– Olemme asuneet nyt neljä vuotta vuokralla ja yrittäneet tehdä remonttia. Aina ei ole ollut aikaa tai jaksamista, Pasi huokaa jaksossa. 

Remonttipiiskurin tavoitteena on saada talo siihen kuntoon, että perhe voi muuttaa takaisin kotiin. Myös Pasi ja Johanna saavat kääriä hihansa, sillä hekin pääsevät hommiin piiskurin valvovan silmän alla. 

Remonttipiiskuri tiistaisin kello 20 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme