Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Lähde mukaan mielenkiintoiseen uutuusohjelmaan!

Elämme ajassa, jossa ihmiset omistavat enemmän kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä tekisit, jos ihan kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna, olisivat poissa? 

Riisutut vie KonMari-ajattelun äärimmilleen. Sarjassa seurataan, minkälaista on elää ilman yhtäkään tavaraa. Kokeilun myötä osallistujat pohtivat konkreettisesti, mikä merkitys tavaralla on, mitä ilman ei tule toimeen ja mikä lopulta on turhaa? 

Ohjelman alkuperäisidea perustuu suomalaisen Petri Luukkaisen ihmiskokeeseen ja Tavarataivas-dokumenttielokuvaan. Sen pohjalta kehiteltyä Life Stripped Bare tv-ohjelmaa on ehditty tuottaa Tanskassa, Ruotsissa, USA:ssa, Englannissa, Espanjassa ja Saksassa. 

Nyt suosittu ohjelma saapuu Suomeen ja etsimme siihen päähenkilöitä! 

Olisitko valmis aloittamaan alusta, riisuttuna? Haluaisitko lähteä tutkimusmatkalle itseesi ja elämääsi? 

Ohjelman tuottaa Endemol Shine ja se kuvataan helmikuussa 2017. Kuvausten alussa päähenkilöiden kaikki tavarat siirretään varastoon. Kuukauden jokaisena päivänä he saavat noutaa takaisin yhden esineen. Kokeilun aikana mitään ei saa ostaa tai lainata. 

Kiitos kaikille hakijoille, mukaan valittuihin ollaan oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme