Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Alaston säätyttö laittaa Instagramin säännöt koetukselle – poseeraa rohkeissa kuvissa

Laine Bruce nähdään tulevana keväänä Riisutut-sarjassa, jossa osallistujat luopuvat vaatteitaan myöten kaikesta omaisuudestaan kuukaudeksi. Alastomuus ei kaunottarelle ole ongelma, sillä hän on esiintynyt aiemminkin ilman rihman kiertämää.

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. Heistä jokainen luopuu ensitöikseen ihan kaikista tavaroistaan, joita he saavat kuukauden aikana hakea takaisin yhden päivässä. Aatamin asussa kuukauden ihmiskokeeseen lähtevät saavat itse päättää, minkä tavaran minäkin päivänä hakevat.

Yksi ohjelman tähdistä on 26-vuotias Laine Bruce. Kauneuskilpailuissakin mukana ollut tummaverikkö tunnetaan myös muun muassa Radio Suomipopin Aamulypsyn alastomana säätyttönä.

Kaunotar esiintyi alastomana säätyttönä myös kanadalaisen Trailer Park Boys -sarjan jaksossa. Ohjelmaa on esitetty Suomessa nimellä Roskasakki. Bruce oli mukana myös Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvassa stripparin roolissa.

Myös naisen Instagram-tili on täynnä rohkeita otoksia. Myös mallintöitä tekevä Bruce poseeraa julkaisemissaan kuvissa niin seksikkäissä alusvaatteissa kuin myös täysin ilman vaatteita.

Alastomuus ei ole nuorelle naiselle ongelma, vaikka ajatus kaupungilla alasti liikkumisesta ei kaunotarta houkutakaan.

– En aio liikkua mihinkään ennen kuin saan jonkun vaatteen päälle. Pysyn kämpässä siihen asti. Ulkonakin on sen verran kylmä, Bruce toteaa.

Riisutut 9. maaliskuuta 2017 alkaen Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme