Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Alaston säätyttö mukaan uutuusohjelmaan – luopuu vaatteista ja tavaroistaan

Alastomana säätyttönäkin tunnettu Laine Bruce nähdään mukana Riisutut-sarjassa. Ohjelmassa kaunotar luopuu vaatteita myöten kaikesta omaisuudestaan kuukaudeksi ja saa hakea takaisin vain yhden tavaran päivässä.

Laine Bruce, 26, nousi tunnetuksi erilaisten kauneuskilpailujen kautta. Kaunotar on nähty myös muun muassa Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvassa stripparin roolissa.

Bruce kohahdutti myös esitettyään alastonta säätyttöä Radio Suomipopin Aamulypsyssä. Rohkea veto poiki jopa esiintymisen kanadalaisessa Trailer Park Boys -sarjassa, jota on esitetty Suomessa nimellä Roskasakki. Tumma neito nähtiin suositussa komediasarjassa niinikään alastomana säätyttönä.

Nyt nuori nainen ottaa vastaan uuden haasteen lähtiessään mukaan Subin Riisutut-sarjaan yhdessä kämppäkaverinsa Endian kanssa. Ohjelmaan osallistuvat luopuvat vaatteitaan myöten kaikesta materiaalisesta omaisuudestaan helmikuun ajaksi. Joka päivä he saavat hakea takaisin yhden tavaran.

– Mietimme, että pärjätäänkö me ja voiko meidän mielenterveys kestää tällaista, kun pitää olla ilman puhelimia ja muita. Sitten päätimme, että kerran täällä eletään, joten miksipä ei tätä kokeilisi. Onhan tämä todella mielenkiintoinen kokemus, Bruce toteaa.

Vaikka kaunotar onkin esiintynyt niin televisiossa kuin valokuvissakin alasti, aiheuttaa ajatus alasti kaupungilla liikkumisesta ahdistusta.

– En aio liikkua mihinkään ennen kuin saan jonkun vaatteen päälle. Pysyn kämpässä siihen asti. Ulkonakin on sen verran kylmä, Bruce huudahtaa.

Osallistujien asunnot tyhjennetään kontteihin, jotka ovat muutaman kymmenen metrin päässä heidän kodeistaan. Sen verran ulkona on kuitenkin kuljettava aatamin asussa, jotta saa ensimmäisen tavaran haettua.

– Se on sitten vain pakko kestää, nainen toteaa.

Bruce on varautunut siihen, että ensimmäiset päivät tulevat olemaan haastavia, kun kaikki tavarat on kannettu pois asunnosta.

– Varmasti vaikeinta on se, kun ei oikeasti ole mitään eikä voi turvautua vaikkapa puhelimeen. Alku tulee varmasti olemaan rankka. Olen polttanut tupakkaakin sen verran kauan, että miten pärjään, kun sekin pitää lopettaa seinään. Se pistää varmasti hermoja kireille.

Nainen on myös ehtinyt tekemään alustavaa suunnitelmaa siitä, mitä tavaroita hän aikoo ensimmäisten joukossa kontista hakea.

– Ensimmäisenä haen jonkun kokopuvun. Kun ei ole vaatteita, niin on pakko saada jotain päälle, jos haluaa mennä ulos. Seuraavana listalla on sänky ja peitto. En haluaisi nukkua viikkoa missään lattialla, Bruce pohtii.

Riisutut 9. maaliskuuta 2017 alkaen Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme