Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Hamstraajaksi tunnustautuva Endia Riisutut-ohjelmasta: ”Yksi elämäni rankimpia kuukausia”

Riisutut-sarjaa tähdittävä Endia odottaa ohjelman tuovan muutosta hänen hamstraavaan elämäntyyliinsä.

Subilla torstaina 9. maaliskuuta alkavassa Riisutut-sarjassa seurataan millaista on elää ilman yhtäkään tavaraa. Ohjelmassa kuusi ihmistä luopuu kuukaudeksi kaikista tavaroistaan, joita he saavat kuukauden aikana hakea takaisin yhden päivässä.

Helsinkiläinen Endia lähti ohjelmaan mukaan yhteensä kämppäkaverinsa Laineen kanssa. Menevästä elämäntyylistä nauttiva Endia työskentelee yökerhossa. Kaunotar tekee myös satunnaisesti töitä mallina, joten huoliteltu ulkonäkö on hänelle tärkeä asia elämässä.

– Kaikkein vaikeinta on luopua meikeistä, suoristusraudasta ja kaikista niistä tuotteista, joilla pystyy ylläpitämään ulkonäköä, Endia tuskailee jo ennen tavaroistaan luopumista.

– Olen tottunut siihen, että koti on täynnä tavaraa ja ympärillä on kaikenlaista. Nyt kun se kaikki viedään pois, niin kyllä se pelottaa.

Yksi Endian elämän tärkeimmistä asioista on naisen omien sanojen mukaan sosiaalinen media eikä hän usko tulevansa toimeen ilman puhelinta.

– Minulla on kauhea some-riippuvuus. Omistan kaksi puhelinta ja käytän esimerkiksi molemmissa Instagramia ja Watsapp-palvelua, Endia valottaa.

Ennen projektin alkua Endia kertoo suunnitelleensa jonkinlaista listaa siitä, mitä tavaroita hän hakee ensimmäisten joukossa lukitusta kontista.

– Ihan ensin valitsen jonkin vaatekappaleen tai sängyn, koska olen niin mukavuudenhaluinen ja rakastan sänkyäni. Sen jälkeen haen varmaankin puhelimeni tai salikamat, koska tykkään käydä kuntosalilla.

Tumma kaunotar odottaa kuitenkin Riisutut-ohjelman tuovan hänen elämäntyyliinsä muutosta.

– Tämä on yksi elämäni rankimmista kuukausista, mutta toivon, että sillä on positiiviset vaikutukset. Toivottavasti pääsisin esimerkiksi hamstraamiskierteestäni eroon. Keräilen paljon kaikkea pientä turhaa ja ostan asioita, joita en tarvitse. Toivon oppivani, että en välttämättä tarvitse kaikkea, mitä haluan, nainen toteaa.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme