Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Kaikesta luopuneen Riisutut-tähden yllättävä valinta – haki kännykkänsä takaisin melkein heti

Riisutut-sarjaa tähdittävän Laine Brucen kuvapäivitys paljastaa naisen hakeneen ilmeisesti ensimmäisten tavaroiden joukossa takaisin kännykkänsä.

Riisutut-sarjassa kuusi rohkeaa ihmistä luopuu vaatteista ja tavaroistaan helmikuun ajaksi. Kuukauden aikana he saavat hakea takaisin yhden tavaran päivässä.

Muun muassa Alastomana säätyttönä tunnetuksi tullut Laine Bruce aloitti ristiriitaisin tuntein kuukauden ihmiskokeen. Naista mietitytti etukäteen, miten hän selviäisi ensimmäisistä päivistä ilman puhelintaan ja savukkeitaan.

– Puhein ja savukkeet ovat niin oleellinen osa elämääni, että ilman niitä on vaikea olla. Aamuisin rutiineihini kuuluu se, että otan puhelimeni ja selaan sitä käydessäni tupakalla. Iltaisin on sama juttu, Laine kertoi.

– En tiedä miten tulen pärjäämään, kun tupakointi pitää lopettaa seinään. Se pistää hermot kireälle. Pelottaa, kuinka vihainen tulen olemaan. Olen myös niin hullu somettaja etten tiedä, miten selviän ilman puhelinta, hän jatkoi.

Ennen tavaroistaan ja vaatteista luopumistaan Laine kertoi tehneensä alustavaa suunnitelmaa, mitä hän hakisi ensimmäisten joukossa takaisin kontista, jonne hänen omaisuus lukittiin.

– Joku vaate täytyy saada päälle, jotta voi mennä ulos. Sitten täytyy hakea sänky ja peitto, koska en halua nukkua viikkoa lattialla. Sen jälkeen tyyny ja sähkötupakka, Laine suunnitteli etukäteen.

Nuoren naisen tuore Instagram-kuva kuitenkin paljastaa, että ensimmäisten päivien aikana takaisin on ilmeisesti haettu ainakin matkapuhelin. Kuvassa Laine poseeraa yhdessä Riisutut-sarjaan osallistuvan kämppiksensä Endian kanssa.

– Päivä kolme, Laine kirjoittaa.

Kuvassa kummallakin naisella on ainakin yksi vaatekappale päällä. Laine on julkaissut vuorokautta myöhemmin myös Riisutut-sarjan promokuvan Instagram-tilillään.

– Tästä se kaikki alkoi. Päivä 4 menossa. Onneksi saanut vaatetta jo päälle, hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Riisutut 9. maaliskuuta 2017 alkaen Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme