Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Kohuttu uutuussarja Riisutut keräsi ennätysyleisön – yli puoli miljoonaa suomalaista seurasi

Subilla torstaina ensimmäistä kertaa nähty Riisutut starttasi menestyksekkäästi ja tavoitti yli puoli miljoona suomalaista.

Riisutut-ohjelma tavoitti eilen torstaina 9. maaliskuuta 2017 peräti 525 000 suomalaista. Ohjelman keskikatsojamäärä oli 278 000. 

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, tavoittavuus = vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua, MTV Katsomo comScore DAx

Ohjelma kiinnosti erityisesti nuoria ja enemmistö katsojista oli naisia.

Perinteisen tv-katselun lisäksi ohjelma keräsi myös MTV Katsomossa yli 20 000 videokäynnistystä. 

– Subin uutuus Riisutut starttasi hienosti ja ohjelman katsojaprofiili painottui odotusten mukaisesti naisyleisöön. Ohjelman teema istuu hienosti tähän aikaan, pysäyttäen sekä ohjelman osallistujat että katsojat miettimään eri näkökulmista elämän perusasioita kuten syöminen, nukkuminen, töissä käynti, harrastukset, rahankäyttö ja sosiaalinen kanssakäyminen ystävien sekä perheen kanssa. Runsaassa somekeskustelussa on pohdittu pääosin älykkäästi sisällöllistä ydinkontekstiä eli ihmisen suhdetta materiaa kohtaan ja sitä mikä kullekin luo elämässä merkitystä, iloitsee Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa.

Mikä on Riisutut?

Riisutut-sarjassa nähdään kuuden suomalaisen henkilön kasvutarina. Osallistujat luopuvat vapaaehtoisesti kaikista tavaroistaan kuukauden ajaksi, saaden hakea vain yhden tavaran päivässä kontista, joka sijaitsee heidän kotiensa läheisyydessä. 

Osallistujat pakkaavat pois kaiken irtaimistonsa, vaatteitaan myöden. Ohjelmassa alastomuus on silti vain pienessä sivuroolissa, ja pääroolin ansaitusti saa osallistujien ajatukset ja toiminta ympäristössä, jossa materiaa ei ole tarjolla totuttuun tapaan.

Ohjelman toisessa jaksossa 16.3 pääsemme näkemään, minkä tavara kukakin osallistuja valitsee ensimmäiseksi kontista takaisin haettavaksi tavaraksi.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme