Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Muistatko vielä alastoman säätytön? Koettelee Instagramin sääntöjä rohkeilla kuvillaan

Riisutut-sarjassa mukana ollut Laine Bruce tunnetaan myös alastomana säätyttönä. Naisen rohkeat poseeraukset laittavat kuvapalvelu Instagramin säännöt koetukselle.

Latviasta kotoisin oleva Laine Bruce, 26, nähtiin tänä keväänä Riisutut-sarjassa, jossa osallistujat luopuivat vaatteitaan myöten kaikesta omaisuudestaan kuukauden ajaksi. Kerran päivässä he saivat hakea lukituista konteista takaisin yhden tavaran.

Kauneuskilpailuissakin mukana ollut tummaverikkö esiintyi jo ennen Riisutut-ohjelmaa ilman rihman kiertämää. Bruce nähtiin muun muassa alastomana säätyttönä myös kanadalaisen Trailer Park Boys -sarjan jaksossa. Ohjelmaa on esitetty Suomessa nimellä Roskasakki.


Nuori nainen on myös jakanut Instagram-tililleen lukuisia rohkeita otoksia, jotka laittavat kuvapalvelun säännöt koetukselle. Myös mallintöitä tekevä Bruce poseeraa julkaisemissaan kuvissa niin seksikkäissä alusvaatteissa kuin myös täysin ilman vaatteita.


Riisutut-rupeaman jälkeen Bruce on myöntänyt, että kuukauden kestänyt ihmiskoe otti voimille niin henkisesti kuin fyysisestikin. Laine osallistui ohjelmaan yhdessä kämppiksensä Endian kanssa. Ohjelman aikana kaksikko totesi, ettei heidän yhteiselonsa toimi. He muuttivat erilleen kuvauksien jälkeen.

– Pidimme ohjelman jälkeen vähän taukoa, ettemme nähneet juuri ollenkaan. Se oli ihan hyvä päätös, koska nyt me taas juttelemme päivittäin ja olemme käyneet yhdessä bilettämässä. Tarvitsimme pienen rauhoittumisajan ohjelman jälkeen, koska se oli niin rankkaa henkisesti ja fyysisesti meille molemmille. Nyt välimme ovat jo ihan normaalit, Bruce totesi reilu kuukausi kuvausten jälkeen. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme