Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Nyt vilkkuu pakara! Riisutut-sarjan tähti rohkeassa kuvassa

Subin Riisutut-sarjan tähti julkaisi Instagramissa paljastavan kuvan. 

Maaliskuussa televisiokatsojat pääsevät seuraamaan Subilla Riisutut-sarjassa kuuden rohkean ihmisen elämää, kun he kuukauden ajaksi luovuttavat vaatteensa ja tavaransa kontteihin. He saavat hakea tavaroitaan takaisin aina yhden päivässä.

Yksi ohjelman tähdistä on Subin kanavajuontajanakin tunnettu Kristoffer Ignatius, 37. Helsinkiläinen monitoimimies julkaisi Instagramissa seuraajilleen vähäpukeisen kuvan ohjelman viimeisenä kuvauspäivänä.


– Kun tsekkasin Riisutut-tägin, huomasin että muilla on tosi paljon sellaisia kuvia, joissa voisi olla täginä #eijättänytmitäänarvailujenvaraan #tyrmäävä #katsokuvat #riisuikaiken #pakarat ja #stringit. Joten täytyyhän munkin! Tässä aitoa riisuttua Krisua aamutuimaan! Huomatkaa trendibokserit, mies kirjoitti kuvan yhteydessä. 


Ennen vaatteista ja tavaroistaan luopumista Kristoffer kertoi odottavansa mielenkiinnolla uutta kokemusta.

– Olen hirveä materialisti. Olen esimerkiksi kreisi vaatteiden, levyjen ja musiikin käyttäjä. Kun kuulin ohjelmasta, niin ajattelin, että tällainen pitää lähteä kokeilemaan ja tässä ollaan.

– Alastomuutta en ole miettinyt, mutta kylmyyttä pelkään. Alkuun ajattelin, että haen ensimmäisenä puhelimen. Sitten tajusin, että pitää päästä töihin ja olen alasti, joten vaatekappale on tärkein lämmön ja liikkumisen takia. Se yksi vaate on minulle samalla päällysvaate, alusvaate, pyyhe ja kotivaate, mies pohdiskeli.

Riisutut alkaa 9. maaliskuuta Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme