Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Paniikki iski Riisutut-kuvausten alussa: ”Haluaisin vain luovuttaa”

Riisutut-sarjassa kuusi rohkeaa ihmistä luopuu kaikista tavaroistaan kuukauden ajaksi. Ohjelmassa mukana oleva Laine tuskastuu heti projektin alkumetreillä.

Subilla nähdään torstaina 16. maaliskuuta Riisutut-sarjan toinen jakso. Aloitusjaksossa tutustuttiin kuuteen nuoreen, jotka luopuivat kaikista vaatteista ja tavaroistaan kuukauden ajaksi. Jokainen heistä saa hakea tavaroitaan takaisin yhden päivässä.

Seuraavassa jaksossa katsojat pääsevät seuraamaan riisuttujen ensimmäisiä tavaravalintoja. Takana on yksi yö tyhjässä asunnossa ilman vaatteita ja tavaroita. Monen tunnelmat ovat tuskaisia ensimmäisen aamun sarastaessa.

– Tekee röökiä mieli ihan sikana, Laine tuskailee.

– Sänkyä kaivataan juuri nyt eniten, Laineen kämppis Endia toteaa vieressä.

– Haluaisin vain luovuttaa, en vain jaksa. En löydä hirveän hyvää asiaa tästä ainakaan nyt, paitsi sen, että saa valita jonkun tavaran takaisin, Laine vaikertaa.

Endian mukaan jo ensimmäinen vuorokausi on avartanut ajatusmaailmaa.

– Mulle tuli ainakin sellainen olo kuin eläintarhan eläimellä. Nyt ehkä ymmärrän, miltä eläintarhassa eläimistä tuntuu, Endia sanoo.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme