Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Pullukka-sarjan Karoliina hurjaan haasteeseen – töihin ilman alushousuja

Uutuussarja Riisutut heittää hurjan haasteen kuudelle rohkealle ohjelmaan osallistuvalle. He kaikki luopuvat kuukaudeksi niin vaatteistaan kuin tavaroistaankin ja jäävät ilman rihman kiertämää tyhjiin asuntoihinsa.

Subilla maaliskuussa starttaava Riisutut seuraa kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. Heistä jokainen luopuu ensitöikseen ihan kaikista tavaroistaan. He saavat noutaa tavaroitaan takaisin yhden päivässä. Ihmiskokeeseen lähtevät saavat itse päättää minkä tavaran minäkin päivänä hakevat.

Helsinkiläinen Karoliina, 24, odottaa mielenkiinnolla uutta kokemusta. Nainen osallistuu ohjelmaan yhdessä aviomiehensä Henrin kanssa.

– On mielenkiintoista nähdä, miten meidän suhde tämän kaiken aikana muuttuu. Huomaako toisesta uusia puolia tai uudenlaista käyttäytymistä, kun ei ole jokapäiväisiä tavaroita ympärillä, Karoliina pohtii.

Ohjelman kuvaukset ovat alkaneet tänään keskiviikkona 1. helmikuuta 2017. Osallistujat ovat luovuttaneet vaatteitaan myöten kaikki tavaransa lukittuihin kontteihin. Ensimmäisen vuorokauden jälkeen he saavat hakea ensimmäisen tavaran.

Ravintola-alalla tarjoilijana työskentelevä Karoliina on jo miettinyt etukäteen, mitä tavaroita hän aikoo ensimmäisten joukossa hakea. Muun muassa alusvaatteet eivät kuulu listan kärkipäähän.

– Nyt ainakin tuntuu siltä, että haluan hakea esimerkiksi matkakortin ennen alushousuja. Pelkään kuollakseni sakkoja, joten en aio ottaa sitä riskiä.

– Sen verran taktisesti olen tämän hoitanut, että olen pari ensimmäistä päivää pois töistä, mutta näillä näkymin ilman alushousuja ollaan lähdössä töihin, Karoliina naurahtaa.

Ensimmäisenä Karoliina on suunnitellut hakevansa mekon tai pitkän villatakin. Naisen mukaan vaikeinta on kuitenkin luopua sängystä.

– Olen sen verran mukavuudenhaluinen ja vaadin kunnon yöunia, jotta voin toimia kunnolla. Keittiötarvikkeita tulen varmasti myös kaipaamaan, nainen pohtii.

Karoliina ja Henri tulivat katsojille tutuiksi myös Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan kolmannelta kaudelta. Ohjelmassa lähes 15 kiloa reilussa kuudessa viikossa laihtunut Karoliina on iloinen, että saa jakaa nyt Riisutut-ohjelman tuomat kokemukset miehensä kanssa.

– Pullukka-sarjassa kaikki paineet kohdistuivat pitkälti minuun eikä Henri tiennyt, miltä minusta tuntui. Nyt voimme jakaa eri tavalla mielipiteitä, Karoliina iloitsee.

– Sarjan kuvausten jälkeen ollaan yhä aika samoissa mitoissa. Muutama kilo on tullut takaisin, mutta se ei näy vaatekoossa vaan ne ovat muokkautuneet enemmänkin lihasmassaksi, nainen lisää.

Riisutut alkaa 9. maaliskuuta 2017 Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme