Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Pysäyttävät kuvat! Riisutut-sarjan tähdet luopuivat aivan kaikesta

Riisutut-sarjan tuoreet kuvat ovat pysäyttävää katsottavaa. Kuvissa ohjelman tähdet poseeraavat ilman vaatteita tyhjissä asunnoissaan.

Subilla maaliskuussa nähtävän Riisutut-sarjan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä. Kuusi rohkeaa ihmistä on luopunut helmikuun ajaksi niin vaatteistaan kuin tavaroistaankin. Kuukauden ajan he saavat hakea takaisin joka päivä yhden tavaran.

Ohjelman pressikuvat ovat pysäyttävää katsottavaa. Ennen kuvausta otetuissa kuvissa sarjan tähdet poseeraavat omissa kodeissaan.

Kuvissa näkyy muun muassa muhkeita sohvia, pehmeitä sänkyjä, cd-levykokoelmia ja vaatteita. Näistä kaikista kuusikko on joutunut luopumaan.

Ensimmäisenä kuvauspäivänä räpsityt kuvat puolestaan kertovat, millaisissa olosuhteissa kuukauden ihmiskoe on kunkin osalta alkanut. Jokainen sarjan tähdistä poseeraa ilman vaatteita tyhjässä asunnossaan.

Pysäyttävät kuvat pistämät miettimään, millaista todella on olla oikeasti ilman mitään.

Vasta ensimmäisen vuorokauden jälkeen kukin riisutuista saa hakea yhden tavaroistaan takaisin.

– Joku vaate on pakko hakea ensimmäisenä. Ilman sitä ei voi liikkua mihinkään. Sen verran kylmä ulkona on, ohjelmaan mukaan lähtenyt Laine mietti.

Ohjelmaan osallistujat joutuvat joka päivä vaikean valinnan eteen. Otatko takaisin jonkin vaatekappaleen tai keittiövälineen vai patjan tai pyyhkeen?

– Nyt ainakin tuntuu siltä, että haluan hakea esimerkiksi matkakortin ennen alushousuja. Pelkään kuollakseni sakkoja, joten en aio ottaa sitä riskiä, Karoliina pohti ennakkoon.

Kaikilla kuudella on kuukauden projektille hyvin samankaltaiset toiveet.

– Toivon, että tämä opettaisi arvostamaan enemmän sitä kaikkea mitä itsellä on ja ymmärtämään, mitä oikeasti tarvitsee, Henri kiteytti.

Riisutut 9. maaliskuuta 2017 alkaen Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme