Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Rajuja riitoja – Riisutut-kämppisten välit kiristyvät

Riisutut-sarjan kolmannessa jaksossa kämppiksinä asuvien Endian ja Laineen välit alkavat kiristyä.

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. He kaikki ovat luopuneet kuukaudeksi ajaksi kaikista tavaroistaan vaatteita myöten. Jokaisen omaisuus on lukittu kontteihin, joista he saavat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Riisutut-sarjan kolmannessa jaksossa torstaina 23. maaliskuuta 2017 seurataan osallistujien ensimmäisiä päiviä. He ovat saaneet hakea konteista takaisin jo muutaman tavaran.

Kämppiksinä asuvien Endian ja Laineen välit alkavat äkisti kiristyä ensimmäisten tavaravalintojen jälkeen.

– Tämä mun seura menee nyt tällaiseksi, että olen ihan yksin, Endia tuskailee kiukkuisena.

Kämppikset käyvät hetken tiivistä sananvaihtoa ensimmäisiin tavaravalintoihin liittyen. Lopulta riita äityy pahemmaksi ja kinastelu jatkuu toisella aiheella.

– Kun en saanut kontin ovea kiinni, niin ruvetaan haukkumaan prinsessaksi, Laine mainitsee.

– Sä teet itsestäsi aina uhrin, kun sulle vähän sanoo vastaan. Tää on ihan v**un naurettavaa, Endia napauttaa.

– Jos susta tuntuu koko ajan, että sua syytetään, niin olisiko sulla aika katsoa peiliin, Endia jatkaa raivoamistaan saaden Laineen lopulta poistumaan paikalta itkien.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme