Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Rajusti riidelleet Riisutut-kämppikset: ”Emme tule asumaan enää yhdessä”

Riisutut-sarjassa kuusi ihmistä luopui kuukauden ajaksi kaikista tavaroistaan. Osallistujien omaisuus lukittiin kontteihin, joista he saivat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Nyt osallistujien urakka alkaa lähestyä loppuaan ja normaalielämään palaaminen aiheuttaa itse kullekin ahdistusta. Kämppiksinä asuneet Endia ja Laine päätyvät loppumetreillä poikkeukselliseen ratkaisuun.

– Olemme Endian kanssa sopineet, että jatkamme erikseen tämän jälkeen, Laine paljastaa ohjelmassa.

Endia vahvistaa uutisen MTV.fi:n haastattelussa.

– Emme suoranaisesti kuvausvaiheen alussa päättäneet, että muutamme lopuksi erilleen, mutta loppuvaiheessa teimme päätöksen erilleen muutosta yhteisymmärryksessä, hän toteaa.

Kämppikset ovat kuukauden aikana ottaneet ohjelmassa yhteen useampaan otteeseen. Kaksikon välit alkoivat kiristyä jo heti ensimmäisten tavaravalintojen jälkeen ja pieni sananvaihto aiheesta äityi nopeasti pahemmaksi riidaksi.

Kaikesta huolimatta Laine toivoo, että Endia pysyisi hänelle läheisenä ystävänä, vaikka kaverukset asuvatkin jatkossa eri osoitteissa.

– Vaikka emme tule asumaan enää yhdessä tämän jälkeen, niin kyllä ainakin itse toivon, että tämä enemmän vahvistaa meidän ystävyyttä, Laine sanoo.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme