Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisuttu-tähti avautuu ensimmäisistä päivistä ilman tavaroita: ”Kiukuttelua, itkua ja raivoamista”

Riisutut-sarjan toisessa jaksossa ohjelmaan osallistuvat avautuvat ensimmäisistä päivistään ilman tavaroita.

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. He kaikki ovat luopuneet kuukaudeksi ajaksi kaikista tavaroistaan vaatteita myöten. Jokaisen omaisuus on lukittu kontteihin, joista he saavat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Riisutut-sarjan toisessa jaksossa torstaina 16. maaliskuuta 2017 seurataan osallistujien ensimmäisiä päiviä ilman tavaroita. Riisuttuihin kämppiksensä Endian kanssa mukaan lähtenyt Laine stressasi jo ennen tavaroistaan luopumista sitä ettei saisi poltettua tupakkaa useampaan päivään. Nainen myöntääkin olleensa varsin huonolla tuulella ensimmäiset päivät nimenomaan savukkeista luopumisen vuoksi.

– En löytänyt siitä mitään positiivista. Olin äkäinen, vihainen ja halusin syödä koko ajan. Pari päivää oli aikamoista kiukuttelua, itkua ja raivoamista, Laine myöntää.

Kuukauden aikana Riisutut saavat kotinsa ulkopuolella lainata ystäviltään tavaroita, mutta mitään lainattua he eivät saa tuoda mukanaan asuntoonsa. 

– Pari päivän jälkeen kyllä helpotti. Sen verran siinä meni kunnes näin kavereita ja se lähti taas siitä, että poltettiin, Laine kertoo.

Nuorille naisille ensimmäinen suuri haaste on kaupassa käynti ilman meikkiä ja muita kosmetiikkatuotteita.

– En voi ottaa katsekontaktia keneenkään, Laine tuskailee kauppareissulla.

Katso yllä olevalta videolta esimakua kämppisten ensimmäisestä kauppareissusta.

Riisutut torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme