Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisutut-Henrika avoimena: ”En ole harrastanut seksiä kahdeksaan kuukauteen”

Riisutut-sarjassa Henrika ruotii seuraelämäänsä ja suuntaa treffeille.

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. He kaikki ovat luopuneet helmikuun ajaksi kaikista tavaroistaan vaatteita myöten. Jokaisen omaisuus on lukittu kontteihin, joista he saavat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Sarjan kuudennessa jaksossa torstaina 13. huhtikuuta 2017 Henrika avautuu muun muassa seuraelämästään.

– Olen käytännössä neitsyt uudestaan. Siitä taitaa olla kahdeksan kuukautta, kun olen viimeksi harrastanut seksiä, nainen muistelee.

– En halua tehdä mitään ellei minulla ole jotain tunteita ihmistä kohtaan. Ehkä joskus vielä tapaan sen oikean, hän jatkaa.

Henrika avautuu kameralle, että hän olisi jo valmis perhe-elämään. Naisen haaveissa on löytää hyvä mies, joka olisi myös hyvä isä tuleville lapsille.

– Kaikkein tärkeintä on se, että se olisi aito rakkaussuhde. Käyn välillä treffeillä sen takia, jos sieltä joskus sattuisi löytymään se elämän rakkaus, hän huokaa.

Katso yllä olevalta videolta kuinka kaikesta luopunut Henrika laittautuu treffeille.

Riisutut torstaisin klo 22 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme