Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisutut-Henrikan vauhdikkaat yllätyssynttärit saavat odottamattoman päätöksen

Riisutut-ohjelmassa Henrikan yllätyssynttärijuhlat saavat odottamattoman päätöksen.

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. He kaikki ovat luopuneet kuukaudeksi ajaksi kaikista tavaroistaan vaatteita myöten. Jokaisen omaisuus on lukittu kontteihin, joista he saavat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Ohjelman neljännessä jaksossa torstaina 30. maaliskuuta 2017 päästään seuraamaan Henrikalle järjestettyjä yllätyssynttäreitä. Edellisessä jaksossa Henrika juhlisti jo muutaman ystävän voimin syntymäpäiviään ja päätyi lopulta jopa yöelämän sykkeeseen.

– Lauloimme karaokea espoolaisessa pubissa ja tanssimme paljon. Oli tosi kiva ilta, Henrika paljasti jälkeenpäin.

Seuraavana päivänä naisen kaveriporukka tuli kuitenkin vielä yllättämään Henrikan tuoden mukanaan herkkuja ja lahjoja.

– Olen yleensä sellainen kodinhengetär ja alan tarjoamaan kahvia ja syötävää. Nyt en voinut tehdä sitä, vaan kaikki vieraat tekivät sen puolestani. Se oli vähän kiusallista, kun en voinut tarjota muuta kuin katon päälle ja lattiapaikan.

Juhlien aiheuttama vaikutus ei kuitenkaan ollut toivottu. Kiireiset päivät ja niiden jälkeinen äkkipysähdys nostivat Henrikalla tunteet pintaan.

– Olen ollut niin paljon yksin ja yhtäkkiä tuli hirveä määrä ihmisiä. En pysty käsittelemään tätä. Tämä on jotenkin tosi raskasta, itkuinen Henrika tilitti.

– Mulla on niin paha olla. Ärsyttää, koska olin niin ylpeä siitä, miten hyvin mulla on mennyt tähän astia ja sitten tulikin ihan hirveä olo. Ihanaa, kun ystävät tulivat, mutta kesken juhlien tuli sellainen olo, että menkää pois, haluan olla yksin. Alkoi ahdistamaan tosi paljon ja sen jälkeen on ollut paha olla, Henrika tilitti.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme