Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisutut-Karoliina oli luovuttaa kuvausten alkaessa – pelkäsi ilkeitä kommentteja vartalostaan

Riisutut-sarjassa mukana oleva Karoliina pelkäsi ilkeitä kommentteja vartalostaan ja oli jättää leikin kesken jo ennen kuvausten alkua.

Uutuussarja Riisutut heitti hurjan haasteen kuudelle rohkealle ohjelmaan osallistuneelle. He kaikki luopuivat kuukaudeksi niin vaatteistaan kuin tavaroistaankin ja jäivät ilman rihman kiertämää tyhjiin asuntoihinsa.

Yksi kuudesta rohkeasta on helsinkiläinen Karoliina, joka lähti ohjelmaan mukaan yhdessä aviomiehensä Henrin kanssa. Pariskunta on tullut katsojille tutuksi myös Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan kolmannelta kaudelta. Ohjelmassa lähes 15 kiloa reilussa kuudessa viikossa laihtunut Karoliina on iloinen, että saa jakaa nyt Riisutut-ohjelman tuomat kokemukset miehensä kanssa.

– Pullukka-sarjassa kaikki paineet kohdistuivat pitkälti minuun eikä Henri tiennyt, miltä minusta tuntui. Nyt voimme jakaa eri tavalla mielipiteitä, Karoliina iloitsi ennen kuvausten alkua.

Riisutut-kuvausten lähestyessä loppuaan Karoliina avasi Instagram-tilillä julkaisemansa kuvan yhteydessä ajatuksiaan prosessin alkumetreiltä. Kuvassa nainen poseeraa alasti tyhjässä asunnossaan.

– Tossa oli lähtötilanne, tänä päivänä on jo pari vaatetta. Meinasin kyllä luovuttaa ennen kuin edes aloitettiin ja suurin syy oli ehkä se, että joudun olemaan just siinä asussa missä oon syntynytkin. Aina oon saanut kuulla kaikki ilkeät kommentit mun kehosta ja kohta varmaan tulee lisää. Nyt uskallan tehdä paljon enemmän kuin alussa, Karoliina kirjoitti.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme