Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisutut-kaunotar poseeraa ilman vaatteita julkaisemassaan kuvassa

Riisutut-sarjan tähdet ovat nyt luopuneet vaatteistaan ja tavaroistaan. Yksi ohjelman kaunottarista julkaisi paljon puhuvankuvan tyhjästä asunnostaan.

Riisutut-ohjelmassa seurataan minkälaista on elää ilman yhtäkään tavaraa. Kuusi rohkeaa ihmistä on nyt helmikuun ajaksi luopunut vaatteita myöten kaikista tavaroistaan, joita he saavat kuukauden aikana hakea takaisin yhden päivässä.

Yksi ohjelman tähdistä on 24-vuotias Henrika. Helsingissä asuvalla kaunottarella on myös Miss Moottoripyörä 2016 -titteli, joka pitää Henrikan kiireisenä esiintymisineen.

Monien ikäistensä tavoin Henrika on ympäröinyt itsensä elektroniikalla eikä saa unta ilman televisio-ohjelmien tuomaa tasaista taustaääntä. Nyt on tullut aika pysähtyä ja tarkastella mikä elämässä on tärkeää.

– Tämä tulee varmasti muuttamaan minua henkisestikin. Ensimmäisinä päivinä ei varsinkaan ole paljon tekemistä, joten sitä joutuu varmasti käsittelemään omia henkilökohtaisia asioita aika paljon.

– Omistan todella paljon tavaraa ja minulla on vaikeuksia luopua varsinkin vaatteista ja kengistä, joita en edes käytä. Toivon, että tämän kuukauden jälkeen joistain tavaroista olisi helpompi luopua, Henrika pohti ennen ohjelman kuvausten alkua.

Henrika julkaisi projektien alkaessa paljon puhuvan kuvan Instagram-tilillään. Kuvassa nuori nainen poseeraa ilman vaatteita tyhjässä asunnossaan.

Riisutut maaliskuussa 2017 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme