Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisutut-Kristoffer kohtaa ikäviä vastoinkäymisiä: ”En tiedä mitä tehdä”

Riisutut-sarjassa Kristoffer kohtaa yllättäviä vastoinkäymisiä. Katso ennakkovideo seuraavasta jaksosta.

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. He kaikki ovat luopuneet kuukaudeksi ajaksi kaikista tavaroistaan vaatteita myöten. Jokaisen omaisuus on lukittu kontteihin, joista he saavat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Ohjelman neljännessä jaksossa torstaina 30. maaliskuuta 2017 Kristoffer kohtaa vastoinkäymisiä, joiden selvittely tuottaa miehelle päänvaivaa.

– Pakastin on nähtävästi sulattanut itsensä yön aikana ja täällä on vettä ihan hulluna lattialla, Kristoffer tuskailee kiroten.

Riisutut ovat saaneet hakea vasta muutaman tavaroistaan takaisin eikä Kristofferilta löydy asunnosta mitään, millä kuivata kastunut parketti.

– En tiedä mitä tehdä. Koko ajaksi on vain määrätty määrä vessapaperia ja mun on pakko pyyhkiä lattia kuivaksi, hän jatkaa.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme