Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisutut-pariskunta avoimena: ”Välit kavereihin rakoilevat”

Riisutut-sarjassa mukana olevat Karoliina ja Henri pohtivat ihmiskokeen vaikutusta kaveripiiriinsä.

Uutuussarja Riisutut heitti hurjan haasteen kuudelle rohkealle ohjelmaan osallistuneelle. He kaikki luopuivat kuukaudeksi niin vaatteistaan kuin tavaroistaankin ja jäivät ilman rihman kiertämää tyhjiin asuntoihinsa. Ensimmäisten jaksojen aikana kukin heistä on saanut hakea takaisin muutamia tavaroita.

Kuuden rohkean nuoren joukkoon kuuluu myös helsinkiläinen pariskunta Karoliina ja Henri. Sarjan kolmannessa jaksossa torstaina 23. maaliskuuta 2017 Karoliina pohtii Riisutut-projektin vaikutuksia.

– Kyllä tämän ihmiskokeen aikana olen itse huomannut ajattelutapojen muuttuneen. Ajattelen aika paljon kaveripiiriäni, mikä on tietysti vähän rakoillut tämän myötä, koska he eivät hyväksy tätä asiaa, Karoliina huokaa.

Naisen aviomies toteaa, että Riisutut-ohjelmaan osallistuminen on uusi juttu myös pariskunnan kavereille ja he saattavat tarvita aikaa asian käsittelyyn.

– Jos tilanne ei lähde normalisoitumaan, niin ehkä ei kannata pitää niitä kavereita niin lähellä, Henri pohtii vieressä.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme