Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisutut-pariskunta ottaa rajusti yhteen: "Asenne on ihan paska"

Riisutut-ohjelmassa ei vältytä rajuiltakaan yhteenotoilta. 

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. He kaikki ovat luopuneet kuukaudeksi ajaksi kaikista tavaroistaan vaatteita myöten. Jokaisen omaisuus on lukittu kontteihin, joista he saavat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Sarjan viidennessä jaksossa torstaina 6. huhtikuuta ohjelmaan pariskuntana osallistuneet Henri ja Karoliina ottavat yhteen yön pikkutunneilla.

Karoliinaa harmittaa, koska hänestä tuntuu, ettei Henri osallistu parin yhteisen ajan suunnitteluun.

– Ongelmana on tylsä elämä, koska koskaan ei tapahdu mitään. Ja yleensä se, joka keksii kaikkea tekemistä, olen minä. Harvoin sä keksit mitään kivaa, Karoliina toteaa Henrille.

Henri kokee kommentit epäreiluina ja hän moittii Karoliinan asennetta. 

Riisutut torstaisin kello 21 Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme