Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisutut-sarjan kämppikset laittoivat lusikat jakoon: ”Päätimme, että emme voi jatkaa yhdessä”

Laine Bruce myöntää, että Riisutut-ohjelman ihmiskoe otti voimille niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Riisutut-sarjassa kuusi ihmistä luopui kuukauden ajaksi kaikista tavaroistaan. Osallistujien omaisuus lukittiin kontteihin, joista he saivat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Nyt Riisutut-ohjelman ihmiskoe on tullut tiensä päähän. Sarjaan osallistunut Laine kokee, ettei hänen elämänsä tai suhtautumisensa tavaraan juuri muuttunut kuvauksien aikana.

– Aika sama arki ja elämä on edelleen. En koe, että se olisi hirveästi muuttunut, hän kertoo hyväntuulisesti MTV.fin haastattelussa kuvauksien jälkeen.

– Nykyään mietin ehkä enemmän, että mitä ostan. Jos näen jotain kivaa kaupassa, mietin, että tarvitsenko sitä tavaraa vain en, sen sijaan että ostaisin sen heti. Mutta en aiemminkaan kauheasti ostellut tai hamstrannut mitään, Laine arvioi.

Laine osallistui ohjelmaan yhdessä kämppiksensä Endian kanssa. Ohjelman aikana kaksikko totesi, ettei heidän yhteiselonsa toimi. He muuttivat erilleen kuvauksien jälkeen.

– Päätettiin, ettemme voi jatkaa kämppiselämää yhdessä, koska olemme molemmat niin vahvoja persoonia, Laine kertoo.  

– Pidimme ohjelman jälkeen vähän taukoa, ettemme nähneet juuri ollenkaan. Se oli ihan hyvä päätös, koska nyt me taas juttelemme päivittäin ja olemme käyneet yhdessä bilettämässä. Tarvitsimme pienen rauhoittumisajan ohjelman jälkeen, koska se oli niin rankkaa henkisesti ja fyysisesti meille molemmille. Nyt välimme ovat jo ihan normaalit.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme