Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisutut-tähti tyrmäävänä ensi-illassa – pukeutui muovipussiin

Riisutut-sarjan tähti joutui käyttämään luovuutta osallistuessaan Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan.

Uutuussarja Riisutut laittaa kuusi rohkeaa osallistujaa hurjan haasteen eteen. Osallistujat luopuvat kuukaudeksi niin vaatteistaan kuin tavaroistaankin. He saavat noutaa tavaroita takaisin yhden päivässä oman valintansa mukaan.

Vaatekaappinsa sisällöstä luopunut Henrika Vehmainen osallistui Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan eilen maanantaina. Hän julkaisi Instagramissa kuvan kekseliäästä asukokonaisuudestaan. Vehmaisella oli yllään musta muovipussi, eikä lainkaan meikkiä.

Rajoitteista huolimatta kaunotar esiintyi ensi-illassa hehkeästi hymyillen. 


24-vuotias Vehmainen on tullut aiemmin tunnetuksi muun muassa kauneuskilpailuista, sillä hän on tällä hetkellä hallitseva Miss MP.

Monien ikäistensä tavoin Henrika on ympäröinyt itsensä elektroniikalla eikä saa unta ilman televisio-ohjelmien tuomaa tasaista taustaääntä. Riisutut-ohjelman myötä hän saa aikaa pysähtyä ja tarkastella, mikä elämässä on tärkeää.

– Tämä tulee varmasti muuttamaan minua henkisestikin. Ensimmäisinä päivinä ei varsinkaan ole paljon tekemistä, joten sitä joutuu varmasti käsittelemään omia henkilökohtaisia asioita aika paljon, hän pohdiskeli MTV.fin haastattelussa ennen ihmiskokeen alkua. 

Riisutut alkaa 9. maaliskuuta 2017 Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme