Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Riisutut tuskailevat keittiössä – kuinka valmistaa ruokaa ääriolosuhteissa?

Kaikesta luopuneet Riisutut-sarjan osallistujat tuskailevat keittiössä. Katso kuinka he selviävät ensimmäisistä kokkailuista, kun kaikki keittiötarvikkeet on viety pois.

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. He kaikki ovat luopuneet kuukaudeksi ajaksi kaikista tavaroistaan vaatteita myöten. Jokaisen omaisuus on lukittu kontteihin, joista he saavat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Ohjelman toisessa jaksossa torstaina 16. maaliskuuta 2017 seurataan osallistujien ensimmäisiä päiviä ilman tavaroita ja tuskaillaan muun muassa kokkaushaasteiden äärellä. Arki ilman tavaroita ei olekaan niin yksinkertaista ja se huomataan heti kuvausten alussa aamupalan äärellä.

Yhdessä Riisutut-ohjelmaan lähteneet Karoliina ja Henri valikoi jaksossa jääkaapistaan aamiaistarpeita. Karoliina innostuu kaapista löytyneestä tuorejuustopaketista.

– Millä meinasit sitä levittää, Henri kysyy naureskellen.

– Sormella, Karoliina kuittaa.

Riisutuille käy nopeasti selväksi, kuinka hankalaa niinkin jokapäiväiset asia kuin juuston höylääminen voileivän päälle tai kananmunien keittäminen on ilman keittiövälineitä.

Riisutut eivät saa kuukauden aikana tuoda kotiinsa mitään lainattua, joten kekseliäisyyttä vaaditaan, jotta selviää päivästä toiseen. Ohjelmassa mukana oleva Kristoffer kertoo kokkailun vaatineen varsinaisia MacGyver-taitoja.

– Kahvia keitän esimerkiksi maksalaatikosta jääneellä foliovuoalla, johon laitan rahkapurkista saadulla lusikalla kahvia. Kananmunia paistan laittamalla voita uunipellille ja pellin uunilevyjen päälle. Pahvinpalalla sitten kääntelen kananmunia, kun ei mitään muutakaan ole, mies valottaa kokkaustaktiikkaansa.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme