Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Samppanjaa rahkapurkeista – näin Riisutut-Kristoffer viettää treffi-iltaa

Riisutut-sarjassa vietetään romanttista treffi-iltaa ja Kristoffer avautuu tuoreesta suhteestaan.

Riisutut-ohjelmassa seurataan kuuden ihmisen elämää kuukauden ajan. He kaikki ovat luopuneet helmikuun ajaksi kaikista tavaroistaan vaatteita myöten. Jokaisen omaisuus on lukittu kontteihin, joista he saavat kerran päivässä hakea takaisin yhden tavaran.

Sarjan kuudennessa jaksossa torstaina 13. huhtikuuta 2017 Kristoffer viettää treffi-iltaa miesystävänsä Markon kanssa. Ohjelman kuvausvaiheessa pari oli seurustellut kolmisen kuukautta.

Luovuttaa kuitenkin vaaditaan deitti-illan järjestämisessä, kun oma koti on karsittu niin huonekaluista kuin keittiötarvikkeistakin. Kristofferin ja Markon treffeillä samppanjakin nautitaan rahkapurkeista.

Jaksossa Kristoffer avautuu tuoreesta suhteestaan.

– Tapasimme ja sitten tuli se legendaarinen asia, mistä olen kaikille muistanut aina sanoa, että se on p**kapuhetta. Jalat lähtevät alta, emet ihan sekaisin ja näet vaaleanpunaisia sydämiä. Nyt se on sitten käynyt itselle ja vielä pahemmin, mies toteaa.

Katso yllä olevalta videolta kuinka treffit sujuvat Riisutut-tyyliin!

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme