Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Suosikkijuontaja seurustelee Mr. Gay Finlandin kanssa: "Tapasimme Tinderissä"

Riisutut-ohjelmassa mukana oleva juontaja Kristoffer Ignatius vahvisti seurustelevansa hallitsevan Mr. Gay Finlandin Marko Falin kanssa.

Subin kanavajuontajanakin tunnettu Kristoffer Ignatius nähdään maaliskuussa uudessa Riisutut-sarjassa. Ohjelmassa kuusi rohkeaa ihmistä luopuu vaatteistaan ja tavaroistaan kuukaudeksi. Joka päivä he saavat hakea takaisin yhden tavaran.

Helmikuun alussa tavarat ja vaatteensa suljettuun konttiin luovuttanut Ignatius osallistui QX Gay Gaalaan torstaina 2. helmikuuta. Juontaja saapui juhlaan yhdessä miesystävänsä kanssa julkistaen samalla seurustelusuhteensa. Ignatius seurustelee hallitsevan Mr. Gay Finlandin Marko Falin kanssa.

– Olemme halunneet ensin rauhassa tutustua toisiimme, mutta nyt olemme kertoneet ystäville ja tuttaville tästä. Olemme jo useamman kuukauden olleet yhdessä, Ignatius kertoo.

Pariskunta tapasi toisensa deittipalvelu Tinderin kautta. Juontajan mukaan suhde kehittyi hiljalleen ensiviestien jälkeen.

– Viime syksynä tulin työkeikalta Lontoosta ja valitin siinä seurueessa siitä, kun kaikki seurustelevat ja menevät naimisiin eikä minulle tapahdu oikein mitään. Ystävän kannustamana avasin sitten Tinderin ja sitä kautta Marko löytyi.

– Alkuun vaihdoimme muutaman viestin ja naurettiin koko tilanteelle. En yleensä tee mitään tuollaista tai lähde edes kenenkään kanssa kahville. Markon kanssa kuitenkin päätettiin nähdä.

Kaksikko suuntasi viinilasillisille ja yhtäkkiä aikaa olikin kulunut lasillisten äärellä yli seitsemän tuntia.

– Istuimme siinä sitten jutellen ja tutustuen. Muutaman päivän päästä tapasimme uudelleen ja juttu luisti edelleen hyvin. Sitten vain huomasin, miten mahtava tyyppi Marko kaikin puolin on. Siitä se lähti roihahtamaan, Ignatius kuvailee onnellisena.

Riisutut alkaa maaliskuussa 2017 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme