Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Suosikkijuontajan yllätysratkaisu Riisutut-ohjelman jälkeen – muutti yhteen Mr. Gay Finlandin kanssa

Kristoffer Ignatius kertoo muuttavansa yhteen miesystävänsä kanssa Riisutut-urakan päätyttyä.

Riisutut-sarjassa kuusi rohkeaa ihmistä luopui kuukauden ajaksi vaatteitaan myöten kaikista tavaroistaan. Heidän omaisuus suljettiin lukittuihin kontteihin, joista he saivat hakea yhden tavaran päivässä kuukauden aikana.

Nyt varastokonttien ovet aukeavat ja ihmiskoe päättyy. Kristofferille se tarkoittaa merkittävää muutosta elämässä.

– Olemme sopineet Markon kanssa, että hän muuttaa kanssani asumaan nyt, kun Riisutut-kuvaukset päättyvät. Tällaista tilaisuutta ei toiste tule, että minulla on valmiiksi kaikki tavarat pakattuna ja periaatteessa Markollakin on tavarat kasassa. Pääsemme yhdessä samanaikaisesti muuttamaan, Kristoffer vahvisti MTV.fille Riisutut-kuvausten ollessa vielä käynnissä.

Subin kanavajuontajanakin tunnettu Kristoffer Ignatius julkisti seurustelusuhteensa hallitsevan Mr. Gay Finlandin Marko Falin kanssa helmikuun 2017 alkupuolella. Pariskunta tapasi toisensa deittipalvelu Tinderin kautta syksyllä 2016 ja suhde kehittyi hiljalleen ensiviestien jälkeen.

– Olen aina itse sanonut, että ei muutamien kuukausien seurustelun jälkeen muuteta yhteen ja nyt olen itse tekemässä niin, mies nauraa.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun tulen parisuhteessa asumaan yhdessä jonkun kanssa. Olen elämäni ensimmäistä kertaa avoliitossa. Se on hämmentävää, jännittävää ja tässä vaiheessa myös stressaavaan, koska kaikki pitää tehdä ja laittaa yhdessä, mikä on minulle uutta.

Riisutut-kuvausten aikana Kristoffer ja Marko ovat muun muassa viettäneet romanttista iltaa yhdessä pitäen piknikiä kynttilänvalossa ja juoden samppanjaa rahkapurkeista Kristofferin tyhjän kodin lattialla. Miehet ovat päättäneet, että tulevaan yhteiseen kotiin otetaan vaikutteita Riisutut-ajalta.

– Sovimme, että kun lähdemme tekemään yhteistä kämppää, niin täällä juodaan aina alkumaljat rahkapurkeista, Kristoffer paljastaa.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme