Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Tätä on luvassa Riisutut-sarjassa – hermot menevät jo tavaroita pakatessa

Riisutut-sarjassa kuusi rohkeaa ihmistä luopuu kaikista tavaroistaan kuukauden ajaksi. Ennakkomaistiainen ohjelmasta paljastaa hermojen menevän jo pakkausvaiheessa.

Uutuussarja Riisutut starttaa Subilla torstaina 9. maaliskuuta 2017 klo 21. Ohjelmassa kuusi rohkeaa ihmistä luopuu kuukaudeksi niin vaatteistaan kuin tavaroistaankin ja jäivät ilman rihman kiertämää tyhjiin asuntoihinsa.

Vaativa projekti alkaa ohjelman avausjaksossa pakkausurakalla. Hermot ovat kireällä eikä kirosanoiltakaan vältytä pakkausprosessin aikana.

– Nyt täytyy sanoa, että olen todella onnellinen, kun nämä tavarat lähtevät vähäksi aikaa pois silmistäni, Kristoffer toteaa.

Helsinkiläisten Karoliinan ja Henrin kotona käydään myös kiivasta keskustelua pakkaamisen lomassa.

– Pitäisikö laittaa tiskiharja pakettiin, johon jää tärkeitä keittiötavaroita, Henri tiedustelee vaimoltaan.

– Miksi? Minä en ainakaan käytä yhtä päivää siihen, että haen tiskiharjan. Pesen astiat käsin, Karoliina ilmoittaa tiukkaan sävyyn.

– Selvä, ehdotin vain, koska sitten sitä on turha katua myöhemmin, Henri perustelee.

Myös ensimmäiset päivät ilman tavaroita aiheuttaa päänvaivaa jo tavaroiden pakkausvaiheessa. Monella on edessä erilaisia tilaisuuksia, joihin pitäisi osallistua, mutta esimerkiksi hygieniatuotteita ei siinä vaiheessa ole käytettävissä.

– Onko sulla huomista gaalaa varten deodoranttia, Kristoffer tiedustelee puhelimessa ystävältään.

Kuvausten aikana Riisutut-sarjan osallistujat saavat kotinsa ulkopuolella lainata tavaroita, mutta kotiin niitä ei saa tuoda. Tutustu Riisutut-ohjelman sääntöihin täällä.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme