Mainos
Mainos
Riisutut
Torstaisin klo 21
Lisätiedot

Voisitko sinä aloittaa elämäsi uudestaan, riisuttuna kaikesta ympärilläsi olevasta tavarasta?

Elämme ajassa jossa ihmiset omistavat enemmän tavaraa kuin he oikeasti tarvitsevat. Mitä jos nuo kaikki tavarat katoaisivat saman tien? Mitä tekisit jos kaikki tavarasi, kännykkä ja vaatteet mukaan luettuna olisivat poissa? Millä tavalla elämäsi muuttuisi kun et enää määrittelisi itseäsi sen perusteella mitä omistat?

Yksinkertaiset asiat tuottavat päänvaivaa Riisutut-ohjelman tähdille: ”Todella kiusallinen olo”

Riisutut-ohjelman tähdet aloittivat arkensa ilman tavaroita. Jokapäiväiset asiat osoittautuvat kuitenkin nopeasti varsin haastaviksi.

Riisutut-sarjassa kuusi rohkeaa ihmistä aloitti kuukauden kestävän urakan lukitsemalla kaiken omaisuutensa kontteihin. Sen jälkeen oli totuteltava tavarattomaan elämään tyhjissä asunnoissa vailla rihmankiertämää. Ensimmäiset tunnit ilman tavaroita alkoivat ristiriitaisissa tunnelmissa.

– En tiedä mitä voisin alkaa tekemään. En vain jaksa tuijotella seiniä. Ensimmäinen ilta ja yö tulee olemaan hirveä, kunnes saan tietokoneen tai jotain viihdykettä. Luulen kutienkin, että tämä tekee tosi hyvää mulle, Henrika pohti.

– On tylsää ja mua oikeasti pelottaa omat ajatukset, Kristoffer puolestaan myönsi.

Aamun sarastaessa arki koitti ja riisutut pääsivät hakemaan konteista ensimmäiset tavaransa. Osallistujat kuitenkin huomasivat nopeasti kuinka yksinkertaisetkin asiat tuottavat päänvaivaa. Muun muassa ruuanlaitto ilman keittiövälineitä, koiran ulkoilutus ja kaupassa käynti lähes vaatteitta aiheutti alkuun haasteita.

– Ihmiset katsovat ja olen ilman meikkiä täällä. Ahdistaa ihan sikana, haluan äkkiä pois, Laine tuskaili ruokaostoksilla.

Samoissa tunnelmissa oli myös pelkkä talvitakki päällä kauppaan mennyt Karoliina.

– Tulee todella kiusallinen olo, kun on pelkkä takki päällä kaupassa. En pysty katsomaan ketään ihmistä silmiin. Ei tämä kyllä mitenkään vapauttavaa ole missään nimessä, nainen totesi.

Riisutut torstaisin klo 21 Subilla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme