Mainos
Mainos
Rikospaikka
Keskiviikkoisin klo 22.40
Lisätiedot

Rikospaikka on viikoittainen ajankohtaisohjelma, jota juontavat pitkän linjan rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen. Rikospaikassa pureudutaan rikoksiin rikospaikkojen, studiohaastattelujen ja mtv.fi -sivustolta tutun Vinkkimiehet-ohjelman kautta. Sipilällä ja Lehtisellä on yhteensä lähes 50 vuoden kokemus rikostoimittajina eri tiedotusvälineissä.

Rikospaikka

Rikospaikka pureutuu rikollisten maailmaan – pitkän linjan toimittajilta uutuusohjelma

Uutuusohjelma Rikospaikka starttaa MTV3-kanavalla. 

MTV Uutisten rikostoimituksen esimies Jarkko Sipilä ja rikostoimittaja Pekka Lehtinen aloittavat uuden ajassa kiinni olevan Rikospaikka-ohjelman luotseina 1.2. klo 22.40 MTV3-kanavalla.

Kaksikko kertoi Huomenta Suomen lähetyksessä muun muassa uudesta Suomeen rantautuneesta liivijengistä sekä rikostoimittajan arjesta. Miten rikollisuus on muuttunut ammattilaistoimittajien mielestä?

– Aloitin 1990-luvulla rikostoimittajan uran. Silloin tilanne oli se, että oli paljon talousrikoksia, talousrikosvyyhtejä. Nyt ollaan menty nettiin, ja rikollisuus on ammattimaistunut. Se on suurin muutos, Lehtinen toteaa.

– Ja silloin huumausainerikollisuus räjähti käsiin. Tuli lisää rahaa kuvioihin, ja samalla väkivaltaa, Sipilä lisää.

Katso koko haastattelu jutun alusta!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme