Mainos
Mainos
Mainos

Uutuussarjaan haetaan järjettömiä sääntöjä

Suomi rakastaa sääntöjä! Ovatko kaikki säädökset aina tarpeen? Tuntuuko joskus siltä, että sääntö menee inhimillisyyden edelle? Välillä voisi olla syytä ottaa järki käteen.

Uusi ohjelma sukeltaa sääntö-Suomeen ja selvittää “byroslavian” järjettömyyksiä. 

Onko meidän alkoholilaki vieläkin liian tiukka? Kuuluvatko lakupiiput tupakkahyllyyn tai pitäisikö Bilar-karkeille säätää autovero? Tökkiikö talonrakennusprojekti sääntöviidakossa vai harmittaako mökkiriita? Pitäisikö palautuspullot ja villasukkamyyjäiset laittaa verotukseen?

Taloyhtiössä, työpaikalla, ravintolassa, autoillessa ja veneilessä, kotona ja koulussa – sääntöjä riittää Suomessa, mutta onko niissä kaikissa järkeä?

Mitä kaikkea outoa löytyy sääntö-Suomesta?

Kerro omasta tapauksestasi meille ja ilmianna sääntö, joka harmittaa, huvittaa tai suututtaa. Sääntöjen aihealue on vapaa.

Hakemuksen täyttäminen ei velvoita ilmoittajaa osallistumaan tv-ohjelman kuvauksiin. Ohjelmaan valittujen tapausten kohdalla tuotantoyhtiö voi mahdollisesti ottaa yhteyttä kysyäkseen tarkempia yksityiskohtia.

Liitä aiheeseen liittyvää kuvamateriaalia (vapaaehtoinen)

HUOM: Kuvan maksimikoko on 4 megatavua

Yhteystiedot

Täytäthän tietosi kaikkiin kenttiin

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme