Mainos
Mainos

Radiojuontaja Jussi Heikelälle oma tv-ohjelma – uutuussarjaan etsitään älyttömiä sääntöjä

Radiojuontaja Jussi Heikelä tekee uuden aluevaltauksen ja juontaa uutta MTV:n kanavilla nähtävää Sääntö-Suomi-ohjelmaa. Sääntöjen kerääminen ohjelmaan alkaa nyt!

Mitä kaikkea outoa löytyy Sääntö-Suomesta? Siitä ja monesta muusta asiasta ottaa selvää Jussi Heikelä uudessa Sääntö-Suomi-ohjelmassaan. 

Ovatko kaikki säädökset aina tarpeen? Tuntuuko joskus siltä, että sääntö menee inhimillisyyden edelle? Välillä voisi olla syytä ottaa järki käteen. Uusi ohjelma sukeltaa sääntö-Suomeen ja selvittää “byroslavian” järjettömyyksiä.

Kuuluvatko lakupiiput tupakkahyllyyn tai pitäisikö Bilar-karkeille säätää autovero? Suomessa riittää sääntöjä taloyhtiössä, työpaikalla, ravintolassa, autoillessa, veneillessä, kotona ja koulussa, mutta onko niissä kaikissa järkeä?

– Usein tuntuu, että suomalaisille sääntöjen noudattaminen on ylin uskomisen muoto, että se on tärkeämpää kuin läheiset tai heidän hyvinvointinsa. Suomalaiset ovat sääntötraumainen kansa ja sitä Sääntö-Suomi-ohjelmassa perataan, Jussi Heikelä kertoo.

– Etsimme outoja ja älyttömiä sääntöjä, sekä niiden aiheuttamia erimielisyyksiä tai niiden hyväksikäyttämistä, mies jatkaa. 

Sääntöjen kerääminen ohjelmaan alkaa nyt! Vinkkaa mitä asiaa pitäisi tutkia, laita ehdotuksesi: Hae ohjelmaan mukaan tästä.

Sääntö-Suomi-ohjelman MTV:n kanavilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme