Mainos
Mainos

Suomi on täynnä kummallisia sääntöjä – Jussi Heikelä paljastaa inhokkinsa: ”Se on ihan sairasta”

Suosikkijuontaja Jussi Heikelä tekee uuden aluevaltauksen ja hyppää Sääntö-Suomi ohjelman juontajaksi.

MTV:n uutuusohjelma Sääntö-Suomi sukeltaa ”byroslavian” saloihin ja alkaa perata järjettömimpiä suomalaisia sääntöjä Jussi Heikelän johdolla.

– Usein tuntuu, että suomalaisille sääntöjen noudattaminen on ylin uskomisen muoto, että se on tärkeämpää kuin läheiset tai heidän hyvinvointinsa. Suomalaiset ovat sääntötraumainen kansa ja sitä Sääntö-Suomi-ohjelmassa perataan, Heikelä kuvailee.

Ensimmäistä kertaa televisio-ohjelman parissa työskentelevä Heikelä on paitsi ohjelman juontaja ja ruutukasvo, hän osallistuu myös sarjan käsikirjoittamiseen. Sääntö-Suomen merkilliset koukerot ovat saaneet monesti myös Heikelän kohottamaan kulmiaan.

– Häkellyin esimerkiksi urheilukentän laidalla olevasta Asiaton palloilu kielletty -kyltistä. Se on mielestäni ihan sairasta, että olemme rakentaneet urheilukenttiä koko kansalle, ja kun paikalle saapuu nuorisoporukka pallon kanssa, se onkin asiatonta palloilua! Heikelä puuskahtaa nauraen.

Sääntöjen kerääminen ohjelmaan on nyt käynnissä. Vinkkaa mitä asiaa pitäisi tutkia ja laita ehdotuksesi: Hae ohjelmaan mukaan tästä.

Sääntö-Suomi-ohjelma nähdään MTV:n kanavilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme