Mainos
Mainos

Tiesitkö? Tämän takia uimahalleissa ei saa uida shortseissa

Byroslavian saloihin sukeltavassa Sääntö-Suomi-ohjelmassa vieraillaan tänään tiistaina uimahallissa.

Sääntö-Suomessa haetaan tänään tiistaina 12. joulukuuta vastausta ikuisuusongelmaan: Miksi uimahallissa ei saa uida shortseissa? Jussi Heikelän luotsaamassa ohjelmassa vieraillaan uimahallissa ja selvitetään, mistä paljon kysymyksiä herättänyt sääntö on saanut syntynsä.

Uimavalvoja Risto Heinonen ymmärtää, että pienet uimahousut ovat aiheuttaneet traumoja niille, jotka haluaisivat uida löysemmissä shortseissa. Uikkarit pitäisi kuitenkin laittaa jalkaan hygieniasyistä.  

− Emme voi olla varmoja siitä, että oletko pelannut shortseissa jalkapalloa, kuinka paljon olet istunut auringossa ja sotkenut niihin aurinkorasvaa. Ne kaikki loppupeleissä päätyy meidän altaaseen, ja siksi pyrimme pitämään kiinni säännöstä, että sinne mentäisiin vain uikkarit jalassa. Veden laatu pysyy parempana ja uiminen on kaikille mukavampaa, Heinonen perustelee

Uimavalvoja Arto Seppänen säestää kollegansa sanoja.

− Vaikka kyltissä lukisi, ettei shortseissa saa uida, siitä huolimatta ihmiset yrittävät tulla altaaseen niillä samoilla shortseilla, joilla on treenattu kuntosalilla.

− Pyrimme siihen, että säännöt ovat samat kaikille asiakkaille, Seppänen summaa.

Sääntö-Suomi tiistaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme