Mainos
Mainos

Varusteleka tuskailee sääntöviidakossa: "Suomen armeija ei myy meille mitään"

Uudessa Sääntö-Suomi-ohjelmassa pureudutaan syvälle suomalaisiin sääntöihin ja pykäliin juontaja Jussi Heikelän johdolla. Ohjelmassa tavalliset suomalaiset kertovat kokemuksistaan sääntöjen kanssa taistelusta.

Raflaavasta mainonnastaan tunnettu armeijatavaran erikoisliike Varusteleka tuskailee byroslavian viidakossa. Yrittäjä Valtteri Lindholm tuskastelee ohjelmassa sitä, miten vaikeaa yhteistyö Suomen armeijan kanssa on.

– Suomen armeija ei myy meille mitään. Se on v*ttumaista, koska olemme varmaan suurin käytetyn armeijatavaran vähittäismyyjä Euroopassa ja Suomen armeija on todennäköisesti suurin käytetyn armeijatavaran omistaja, hän naurahtaa.

Tästä syystä Varusteleka osti Saksasta Suomen armeijan käytettyjä pukuja.

– Sen tietää, että ne ovat maksaneet euron tai kaksi Suomessa, minkä jälkeen saksalainen myy niitä kympillä. Sitten luonto kiittää, kun me ostamme ne takaisin Saksasta ja alamme myydä niitä täällä, Lindholm kiroilee.

Katso tarina kokonaisuudessaan Sääntö-Suomi-ohjelmassa tiistaina 21. marraskuuta!

Sääntö-Suomi tiistaisin kello 21 MTV3-kanavalla


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme