Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Jakso 1: Tuorepuuro mustikoilla ja cashewkermalla

Samassa Liemessä -ohjelman tuorepuuro on helppo valmistaa itse. Laita illalla ainekset kulhoon ja puuro on aamulla valmis! Superterveellinen aamupala saa makunsa mustikoista ja cashewkermasta. Nam!

4:lle

  • 1/2 dl cashewpähkinöitä
  • 1/2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl kaura- tai mantelimaitoa
  • 1 dl mustikoita
  • 2 rkl pellavansiemenrouhetta
  • 1 rkl hunajaa tai vaahterasiirappia
  • ripaus kardemummaa

Cashewkerma

  • (n. 10:lle)
  • 2 dl cashewpähkinöitä
  • n. 0.5 dl vettä
  • ripaus suolaa
  • ripaus vaniljauutetta tai tilkka limen mehua

Valmistusohje

Tarkista maut ja lisää hunajaa jos tykkäät makeammasta puurosta. Anna levätä jääkaapissa yön yli.

Liota cashewpähkinöitä 6 tuntia tai yön yli runsaassa vedessä johon olet lisännyt ripauksen suolaa.

Huuhtele pähkinät ja laita tehosekoittimeen. Lisää vettä vähän kerralla ja aja tasaiseksi massaksi. Koneen kannattaa antaa käydä muutamia minuutteja jotta kermasta tulee mahdollisimman sileää ja ilmavaa. Mausta suolalla ja vaniljalla.

Tarkasta puuron koostumus ja lisää tarvittaessa vettä. Koristele cashewkermalla ja marjoilla tai hedelmillä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme