Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Jakso 10: Fenkolipikkelssi

Fenkolista on moneen: siitä voi tehdä myös maukasta pikkelsiä, joka säilyy jääkaapissa viikon, kuten tässä Samassa liemessä -ohjelman reseptissä.

10:lle

  • ½ valkokaali
  • 2 fenkolia
  • 1 Granny Smith -omena
  • 2 tl katajanmarjoja
  • 2 tl aniksensiemeniä
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 3 rkl suolaa

Valmistusohje

Suikaloi kaali ja fenkolit ohuiksi. Leikkaa omena ohuiksi viipaleiksi. Laita kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita. Kaada tiiviisti suljettavaan tölkkiin ja ravista. Anna muhia jääkaapissa vähintään yön yli.

Pikkelssi säilyy jääkaapissa ainakin viikon.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme