Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Jakso 10: Grillattu feta

Samassa liemessä -ohjelmassa kreikkalainen juusto on aivan ihanaa myös grillattuna. Se on oiva lisuke niin liha-aterioille kuin kesäiselle salaatillekin.

Ainekset

  • 150 g fetajuustoa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ chili
  • 2 valkosipulin kynttä
  • yrttejä esim. timjamia, rosmariinia tai oreganoa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Ota pala foliota ja aseta fetajuusto sen päälle. Mausta juusto oliiviöljyllä, chilillä, viipaloiduilla valkosipulin kynsillä ja yrteillä. Viimeistele vielä mustapippurilla. Sulje foliopaketti ja kääri se vielä toisin päin folioon, jottei herkullista mehua pääse valumaan hukkaan.

Anna juuston marinoitua jääkaapissa vähintään tunnin tai jopa päivän ajan.

Ota juusto huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen kuin alat kypsentää sitä.

Laita kääre keskikuumalle grillille noin 15 minuutiksi.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme