Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Jakso 2: Ricotta

Italialaisen ricotta-tuorejuuston voi valmistaa itse Samassa liemessä-ohjelman reseptillä, eikä siihen tarvita kuin pari ainesosaa! Erinomainen juusto myös leivonnaisiin.

Ainekset

  • 1 l raakamaitoa
  • 3 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

Lisää sitruunamehu puukauhalla sekoittaen ja sammuta levy. Sekoita hitaasti, kunnes maito alkaa erottua herasta.

Anna juuston seistä kattilassa noin 5 minuuttia. Vuoraa sillä aikaa siivilä harsokankaalla ja aseta se kulhon päälle. Kaada maito hitaasti harsolla vuorattuun siivilään ja anna valua noin puoli tuntia. Jos haluat tiiviimpää juustoa, anna valua hieman kauemmin.

Huom! Muista maitoa ostaessasi, että se ei saa olla UHT-käsiteltyä eli iskukuumennettua, sillä silloin juusto ei erotu maidosta.


Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot