Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Jakso 2: Ricottacrostinit campariherukkahillolla

Nämä suussa rapsahtavat leipäset sopivat hyvin aikuisten juhliin. Ricotta-juusto ja kirpakka Campari-hillo täydentävät toisiaan Samassa liemessä -ohjelman reseptissä.

Noin 5 dl

  • n. 4½ dl pakastettuja tai tuoreita punaherukoita (n. 250 g)
  • 1½ dl hillo-marmeladisokeria
  • muutama pala appelsiinin kuorta
  • ½ dl Camparia

Crostinit

  • 6 palaa vaaleaa leipää (esim. ciabattaa tai patonkia)
  • 100 g ricottatuorejuustoa
  • oliiviöljyä
  • Suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Paahda leipäviipaleita kevyesti uunissa tai leivänpaahtimessa. Levitä leipien päälle ricottaa ja lusikoi hillo juuston päälle. Viimeistele leivät oliiviöljyllä ja lusikallisella campari-herukkahilloa

Mainos

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot