Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Jakso 2: Ricottapannarit

Nämä pienet höttöset ovat aamupalojen aatelia. Kuohkeat pikku pannarit Samassa liemessä -ohjelman reseptillä ovat täydellinen yhdistelmä pehmeää ilmavuutta ja rapeaa pintaa.

Kuudelle

  • 1 prk (250 g) ricottajuustoa
  • 1 dl maitoa
  • 4 kananmunaa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • voita paistamiseen
  • 1 banaani

Lisäksi

  • vaahterasiirappia tai hunajaa, banaaniviipaleita, tuoreita marjoja

Valmistusohje

Kuumenna iso lusikallinen voita paistin- pannussa. Tipauta pannulle isot lusikalliset taikinaa ja asettele päälle muutama banaa- niviipale. Paista keskilämmöllä molemmilta puolilta, kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoile vaahterasiirapin tai hunajan sekä banaaniviipaleiden ja tuoreiden marjojen kanssa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme