Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Jakso 3: Avokadohummus

Samassa liemessä -ohjelman reseptillä valmistettu hummus-tahna saa uutta makua terveellistä rasvaa sisältävästä avokadosta. Täydellinen lisuke vaikka tuoreen patongin päälle!

10:lle

  • 1 avokado
  • 2 tlk (à 300 g) kikherneitä
  • 4 rkl tahinia eli seesamitahnaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • loraus vettä
  • ripaus juustokuminaa
  • suolaa

Valmistusohje

Puolita avokado, poista kivi ja lusikoi liha tehosekoittimeen. Valuta ja huuhtele kikherneet ja laita ne tehosekoittimeen tahinin, kuoritun valkosipulinkynnen, sitruunanmehun ja oliiviöljyn kera. Soseuta sileäksi tahnaksi ja lisää vettä haluamasi koostumuksen saavuttamiseksi. Mausta juustokuminalla ja suolalla.

 

VINKKI!

Käytä sitruunamehun sijaan limetinmehua, joka tuo avokadon maun vahvemmin esiin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme