Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Jakso 3: Dukkah-lohi

Samassa liemessä -ohjelman Pipsa ja Meri-Tuuli vannovat dukkahin nimeen. Tämä pähkinäinen mauste sopii melkein mihin vaan, mutta lohelle se antaa ihanaa makua ja rapeutta.

4:lle

  • 3 rkl dukkah-mausteseosta
  • 1 tl suolaa + lisää kalan pintaan
  • 2 rkl sumakkia
  • 4 (á 150g) lohifilettä ilman nahkaa
  • rypsiöljyä paistamiseen

Valmistusohje

Sekoita dukkah, 1 teelusikallinen suolaa ja sumakki lautasella.

Lämmitä rypsiöljy paistinpannussa. Ripottele lohifileille suolaa ja pyörittele fileet mausteseoksessa kaikilta puolilta.

Paista maustettuja fileitä kaksi kerrallaan kuumalla pannulla muutama minuutti per puoli. Lohi saa jäädä keskeltä hieman raa’aksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme