Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Jakso 6: Pinaatti-hernepasta

Kiireisen päivän tai laiskan illan pelastus on tämä Samassa liemessä -ohjelman nopea pasta, josta ei synny tiskiä lähes ollenkaan.

2.lle

  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 1 pss pakasteherneitä
  • 100 g pastaa
  • 1 pallo mozzarellaa
  • hieman sitruunan kuorta
  • 1 rkl sitruunanmehua
  • sormisuolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

Pese pinaatti lävikössä ja jätä se siihen odottelemaan.

Keitä pasta paketin ohjeen mukaan, mutta heitä herneet kattilaan kaksi minuuttia ennen kuin pasta on kypsää.

Kaada pasta ja herneet samaan lävikköön, jossa pinaatti on, valuta ja kaada koko komeus takaisin kattilaan. Revi päälle mozzarella ja raasta hieman sitruunan kuorta ja purista mukaan sitruunanmehua. Sekoita ja lisää sormisuolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä maun mukaan. Annostele lautasille.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme