Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Jakso 9: Patonki tummalla suklaalla ja suolahipuilla

Muutama ainesosa ja yllättävä jälkiruoka on valmis. Tämä Samassa liemessä -ohjelman syntisen hyvä suklainen herkku vie kielen mennessään!

Ainekset

  • vehnäpatonkia
  • 100 g tummaa suklaata
  • sormisuolaa
  • Oliiviöljyä

Valmistusohje

Lämmitä uunin grillivastus. Leikkaa patonki kahtia pituussuunnassa ja valuta sen päälle oliiviöljyä. Rouhi suklaa isoiksi paloiksi ja asettele ne patongille.

Nosta patonki ritilän päälle ja uuniin. Grillaa ihan hetki, jotta suklaa vain lämpiää ja alkaa sulaa ja patongin reunat alkavat paahtua. Ota uunista ja ripottele päälle sormisuolaa. Nauti heti ja rakastu!

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme