Mainos
Mainos
Samassa liemessä
Keskiviikkoisin klo 20
Lisätiedot

Ruoka-alan taiturit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat rennon rempseällä otteella arkipäiväisiä ruokahaasteita, kääntäen ongelmat maukkaiksi erävoitoiksi. Reseptien lisäksi Pipsa ja Meri-Tuuli tarjoavat kotikokeille niksejä ja eväitä; kattaukset ja ruoka-annokset ovat näyttäviä, mutta ilon kautta tehtyjä.

Samassa liemessä

Jakso 9: Vaahterasiirappipekoni

Samassa liemessä -ohjelman reseptillä valmistuvat rapeat ja vaahterasiirappiset pekonit.

Ainekset

  • 1 pkt (140 g) pekonia
  • 2 rkl vaahterasiirappia

Valmistusohje

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Irrota pekoniviipaleet toisistaan ja aseta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele pekonien pinta vaahterasiirapilla. Paista pekoneita uunin yläosassa noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat ripirapeita.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme